Català Español English
Locals accessibles de Lleida - eAccessible - Ajuntament de Lleida
Locals accessibles de Lleida - eAccessible - Ajuntament de Lleida
Locals accessibles de Lleida - eAccessible - Ajuntament de Lleida
Inici » Què és l'eAccessible?

Què és l'eAccessible?

eAccessible es un servei que proporciona informació dels nivells d'accessibilitat de diferents locals de Lleida per a les persones amb discapacitats físiques.

Aquesta informació és viva i és subministrada i actualitzada a través dels propis ciutadans i usuaris. Això és el que es denomina "Crowd Sourcing" o "Crowd Data", on són els propis ciutadans i usuaris els que aporten, d’un mode obert i participatiu, la informació, mantenint-la viva i actual.

Els usuaris poden donar d’alta la informació dels locals mitjançant els formularis accessibles des d’aquest web o des del seu smartphone (adreça de navegador www.paeria.cat/eaccessible) o baixant-se l’aplicació pròpia d’Android.

Una vegada validada aquesta informació, es publica referenciada en el plànol.

eAccessible ofereix la seva informació en format "Open Data" per tal que pugui ser reutilitzada pels propis ciutadans, entitats o empreses per crear noves aplicacions i serveis. Pot descarregar els Locals accessibles de Lleida en format de dada oberta fent clic aquí.

eAccessible és un servei viu que ha de mantenir-se, créixer i millorar amb la participació i suggeriment de tots i totes.

eAccessible forma part de la estratègia "Lleida Smart Green City" per tal de fer una ciutat al servei de les persones, més sostenible i amb millors serveis aprofitant els recursos i coneixements que aporten la tecnologia, les xarxes i els nous usos i serveis que tot plegat genera.

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 Condicions d'ús telèfon d'atenció 010 Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Comentaris i suggeriments
Web de l’Ajuntament de Lleida
© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat