Beginning of page content
Benvingut/da a la Bústia Ciutadana, des d'on podrà proposar suggeriments, demanar informació o formular queixes a l'Ajuntament de Lleida.

Per realitzar una comunicació ha d'emplenar les dades que es demanen a continuació i prémer el botó "Envia".


Consideracions:
 
 • El responsable d'aquest fitxer és l'Ajuntament de Lleida, amb CIF P2515100B i domicili Pl. Paeria, núm.: 1, 25007 de Lleida.
 • L'objectiu d'aquesta bústia és donar resposta a les seves demandes i millorar la qualitat dels serveis de l'Ajuntament i de la ciutat de Lleida.
 • Aquest missatge no té repercussions legals ni paralitzarà els terminis establerts legalment per excercir qualsevol recurs, acció o dret que li pugui assistir. Si així ho desitja s'haurà d'adreçar al Registre General de l'Ajuntament de Lleida
 • Per a més informació, cal contactar amb:
  OMAC (Oficina Municipal d'Atenció Ciutadana)
  Rambla Ferran 32, 25007, Lleida
  Telèfon d'atenció: 010 (*)
  Fax: 973.700.471
  infocit@paeria.es
  (*) Informació i condicions d'ús
 • Aquestes dades no es destinaran a altres finalitats ni tampoc es facilitaran a terceres parts, d'acord amb els principis de dades de caràcter personal que estableix la Llei orgànica de protecció de dades (Llei 15/1999, de 13 de desembre).
 • L'usuari pot exercir el seu dret de rectificació, cancel·lació i oposició que li atorga la vigent Llei orgànica de protecció de dades (Llei 15/1999, de 13 de desembre) sol·licitant-ho personalment, per telèfon, per correu, fax o correu electrònic a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, citada anteriorment.
010